Vol trots presenteert loge CVA zijn nieuwe website. De nieuwe site is te bekijken en uit te proberen op het webadres www.concordiavincitanimos.com of via de website van de Orde (www.vrijmetselarij.nl).

Het doel van de nieuwe website is om het communicatieve hart van loge CVA te zijn buiten de reguliere bijeenkomsten om.

Wat kunt u allemaal doen op de nieuwe site:

- Het laatste nieuws lezen over CVA en de Regio

- Zelf nieuws toevoegen

- Meer informatie vinden over de Vrijmetselarij in het algemeen en loge CVA (en Teknophilos) in het bijzonder

- De maandelijkse Werktafel van CVA bekijken

- Ritualen en bouwstukken downloaden

- Met broeders (ook niet-CVA'ers) en profanen van gedachten wisselen op het Maçonniek Forum (het eerste Maçonnieke online forum van Nederland)

- Reageren op artikelen

- Contact houden met geregistreerde broeders (o.a. via een eigen - afgeschermde - maildienst van de website)

- Op de hoogte blijven van het laatste CVA-nieuws via RSS

Sommige gedeeltes van de nieuwe site - zoals de Bouwstukken en sommige gedeeltes van het forum - zijn alleen te gebruiken of te zien door Broeders. Indien u alle functies van de nieuwe website wilt gebruiken, dan dient u zich te registeren. Dat kan via www.concordiavincitanimos.com/your-details/registers.html (alleen Vrijmetselaren).

De nieuwe website staat nog in zijn kinderschoenen. Het nieuwe bestuur van CVA heeft ambitieuze plannen met de nieuwe site (o.a. een rubriek met alle publicaties van CVA en regelmatig nieuws van de PR-commissie). Het loont dus de moeite om regelmatig een bezoekje te brengen aan de nieuwe site. Zo blijft u op de hoogte van wat er allemaal speelt in en om loge CVA.

NB. U zult zien dat sommige teksten nog in het Engels zijn. Dit komt omdat we gebruik hebben gemaakt van oorspronkelijk Engelstalige software. Hopelijk zal dit niet al te verwarrend zijn voor de bezoekers van de website.

Secretaris Loge CVA