Loge Concordia Ad Libertatem nr. 277 Sneek

Looxmagracht 20

8603 AB Sneek

Woensdag 13 maart 2013: avond voor belangstellenden

In Sneek hebben we twee loges die beiden openstaan voor nieuwe leden. Een paar keer per jaar houden we een openbare comparitie.

Op woensdag 13 maart houden wij als Loge Concordia ad Libertatem een avond voor belangstellenden waar u van harte welkom bent. We starten officieel om 20.00 uur, 15 minuten voortijds aanwezig zijn, is gewenst.

Op een comparitie avond in de Vrijmetselarij levert één van de Broeders een bouwstuk op. Een bouwstuk is een voordracht over een thema dat hem interesseert en waarin op de één of andere manier een koppeling gelegd wordt met de Vrijmetselarij. Compareren is voor ons het naast elkaar zetten van meningen. Wij gaan niet in discussie over het onderwerp, wel stellen we vragen en vergelijken onze mening om een beter inzicht te krijgen. De thema’s zijn van zeer uiteenlopende aard en zo is iedere comparitieavond voor ons een verrijking van onze kennis.

Wij vinden het fijn dat u kennis wilt maken met onze loge en met onze werkwijze. U bent van harte welkom.

Om inzicht te krijgen in het aantal aanwezigen verzoeken wij u aan te melden via onze Loge voorlichter of het secretariaat. Het adres van de voorlichter staat hieronder vermeld evenals het e-mailadres van het secretariaat.

Loge voorlichter Vrijmetselaarsloge Concordia Ad Libertatem:

Dhr. E.W. van der Veen

Monnikmolen 16

8608 XR Sneek

Telefoonnummer: 0515-431525.

Of mailen naar: secretaris.loge277@vrijmetselarij.nl

Website: http://www.logecalsneek.nl/